Logiku žen
Vesmír není prostor v čase
ani jiný stav v dimenzích
- natož mozek Fantomase
fyzikálně zdatný v mezích
geniality průlomové..
Setkal jsem se s ním, nanejvýš
shovívavý smích v gumové
masce nelhal, jako chřestýš
když ho ocas nonstop svědí
chřestítkem ten problém zvládá
nepospíchám s odpovědí
lady Beltham kryju záda
oba víme, jak velký třesk
projevem jakých je zbraní
výbuch jako výbuch, mít lesk
v očích vedle matu skrání
nabýt lze po odvedení
dobré práce, proč Maud Beltham
nechce ven na světlo denní?
.. konec filmu neuběhám
Přečteno 491x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Psavec, Nikita44, Amonasr
Komentáře (0)