KRVE VÍNO
Anotace: Pocit se na napír napsat dal, hororů podobu na sebe vzal... posuďte sami ;-D
V noci temné vítr vál
havraní vlasy pocuchal
poselství smrti sebou vzal
krve vůni poslal dál
...Bledá tvář
měsíce zář
zaschlá krev
šelmy skřek...
Tanec smrti tancovali
v rytmu srdce tepů
rudého vína se napili
tanečnice klesla dolů
...Mraků stín
dívky splín
srdce bol
smrti vzdor...
Šelmí žízně vítězství
když víno rudé ukořistí
V chladném loži zeminy
spánek věčný během vteřiny
...Noci vánek
tichý spánek
krvavý kvas
vypitý zas...
Přečteno 768x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (3)
Komentujících (3)