* ZÁPAD SLUNCE *
Anotace: Když slunce zapadá, smrt ke spánku oběti své ukládá... další hororová ;-)
Slunce zář se vytrácí
v temnotě dívka krvácí
...marně se pryč potácí...
Červená se večerní obloha
bílý šat se barví do ruda
...sladká vůně vábí upíra...
Slunce se k spánku ukládá
nevinný život, lilie uvadá
...milenec smrti nevěstu uspává...
Přečteno 547x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (3)
Komentujících (3)