Klopýtá
Klopýtá Petrovem
dlažba je vlhká
jak měsíc před novem
obličej vlka
dovede postříbřit
aniž hnul brkem
prosvítat, hlady mřít
žíznit úprkem
před kým, kam? schodištěm
nahoru, dolů
s přenosným ohništěm
v očích z rosolu
nachově rudého
půlnoc rozklimbá
discokouli všeho
svatých hrůz nimba
dvojice věží nad
záplavou světel
krásku a zvíře snad
bera na zřetel
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Psavec, Nikita44, Amonasr, Juan Francesco de Faro
Komentáře (1)
Komentujících (1)