Anotace: ...
Mám chuť někoho najít
a provést špatnou věc.
Pak bych mohl zabít
i tu nejmilejší věc.
Nikdo tu však není,
co já budu dělat.
Začínám mít snění
a do krku se řezat.
Není to dobrý nápad,
já to přestávám vnímat.
Na krku se drápat
a v myšlenkách se hnípat.
Už někdo by měl přijít,
ať spustím ten můj hřích.
Bolest proudí mou šíjí
a propuká ďábelský smích.
Nepřijde už ani noha,
já už ztrácím vědomí.
Domáhám se Boha
a zpytuji své svědomí.
Já vím, že jsem hřešil,
ale nechci umřít ještě.
Dosuď jsem přece přežil,
chci vidět kapky deště.
Poslední můj výdech
na mou duši pad.
Já zhodnotil to v rýmech,
jsem to ale chlap !