Anotace: ...ber to s nadhledem ;)
To, co teď čtete, nepíšu já,
vy říkáte, že ano,
ale ďábel ve mně to dělá!
Stále víc na mě naléhá,
moje já je zavřeno!
Pokud člověk pohlédne ďáblu do očí
vše se přemění v beznaděj
už to není svět, co se kol tě točí
je to věčná tma, kterou ty pohrdej!
Už nechci, si říká každý,
kdo má v těle ďábla
své tělo po kouskách vraždí,
ale vražda posiluje ďábla!
Smířit se s tím a žít ve tmě
musí dokázat člověk pevně
„Teď trp a teď chcípni!“
Řekl ti ďábelllllllll…..
……..Occidere non potes, et non quievit!
Toto jméno mám od něj
a tímhle jménem se zveřejňuje,
za tohle může ďábel
v mém těle se přeměňuje.
Donatien- Anke Filie
(Nelze to ovládnout a nelze se zabít!)
:) nad tímhle nemohu mít nadhled, jen husí kůži:)
01.02.2016 16:44:26 | Ragnell