Čarodějka
Anotace: ...ze slezských hájů
Sytá pára v temném hvozdu
plní chýši z lidských hnát.
Čarodějka skrytá v drozdu
přilétá tam lektvar sát.
Lektvar síly zlem si pění,
samý sliz a z trepky brva...
...drozda v orla v mžiku změní,
věčně však nic nesetrvá.
Rdousí zvěř a loví myši,
...zákeřnou to bytostí.
V mracích čeká ve své skrýši,
nikdo ji rád nehostí.
Přečteno 555x
Tipy 4
Poslední tipující: Janna, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)