Hostina III
Já v boji padl jsem
Nyní vadnu, rezavím
Hrot srazil mne na chladnou zem
Brzy se v prach rozložím
Stál jsem v střetu na ostří Duhy
Pak pád dolů se mne jal
A prachu kolem se vznesly kruhy
Valkýry bledé hned zarmoutil žal
Krví mých cév si stvůry naplní číše
Z masa zhotoví mohyly zloby
Kostem se propůjčí dotek zásvětní říše
Duchové noční po stromech rozvěsí útroby
Ráno Erínye budou mou duši drásat
Poslední verše z mysli mé sejmou
Radostí budou zajisté plesat
Po další hostině v chýši se sejdou
Přečteno 475x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, Reverus, boneslash
Komentáře (2)
Komentujících (2)