Anotace: ...
Do pytle narvu rád
všech lidí ostatky.
Není zde kamarád,
miluju odpadky.
S láskou však broukám si,
když tělo ukládám do hrobu.
S dojemným hlasem zařvu si,
krev nevyvolá žádnou pohromu.
Taky si rád doma povařím,
člověčí mozky a plíčka.
Ve sklenici si zas zavařím
játra a k tomu víčka.
A když už nikdo nezbude,
začnu se svými palci u nohou.
Zahraju ruletu se svým osudem,
za to vše mé temné myšlenky přeci nemohou.
noční můra tahle představa, brrrrrrr:d
24.02.2016 18:22:09 | tvořilka
Fantazie !! Představa není doporučena :)
24.02.2016 18:22:50 | boneslash
hahahaáááá:-))) :d
24.02.2016 18:51:11 | tvořilka