Anotace: ...
Co je to tam v pozadí,
moje tchýně dovádí.
A dovádí s krávou milkou,
v popředí je sestra s pilkou.
Pilka je to motorová,
taková co dobře koná.
Nastavíš jí ručičky,
přeřízne i holčičky.
Stačí ji jen promazat,
ksicht někomu vymazat.
Pak jen stačí zapnout,
děcka lehce zklapnou.
Když je tchýně v ráži,
hlavy všude sráží.
S touto velkou zbraní,
tanky musí na ní.
Ségra jí však pilu vzala
hlavu tchýně rychle sťala.
Lehla vedle manžela,
"Ségra, to se nedělá !!".
Konec tchýně nastal,
nikdo se nezastal,
leží tam až dodnes
vítr maso odnes.