Anotace: ...
Popadnu můj nový krumpáč,
dám si záležet.
Bude to super párty, grupáč.
Maso nechám odležet.
Budu máchat nářadím
jako nějaký osel
Hlavu už nikomu nevrátím,
jsem totiž smrti posel.
Bude to fakt hardcore,
začne mě bolet u mýho břicha
Poslouchám teď horrorcore,
a sousedka je konečně zticha.
Mejdan je už v pulce
konečně
lidem zbyly jenom ruce,
zbytečně.
Ted už není vůbec zábava,
Když nikoho neslyším
Skončila zde i dětská výprava
leda ďábla vyslyším.
Ten však nic neříká
jsem totiž moc měkkej.
Se mnou si to vyříká
"Tak jim ty ruce sekej!"
Tohle se už nenaučím
já neumím sekat ruce,
abych se řezníkem vyučil,
musel bych jich nasekat tucet.