Anotace: ...
Poskvrněná podlaha
bývá jenom krví,
když se svlékám do naha,
všechno jenom zmrvím.
Omlátím si o hlavu
ocelovou trubku.
Myšlenky o odpadu,
stoupnu si na slupku.
Rozsekám se na podlaze,
už je zase krvavá.
Je mi opět jednou blaze,
když jsem celý do naha.
Není už co mlátit,
hlava tu už není,
mouchy můžu vábit,
už nebude žádné snění.