Mord III
Po dnešní noci zas a znova
Budu ti prezentovat sprostá slova
Předčítat ti Baudelairovy verše
Připoutána sedět budeš tiše
Menší role kobercové lepicí pásky
Zaručí konečný akt lásky
A zaříznutý provaz do kůže
K poslušnosti pomůže
Přála sis prince a pohádku
Tvé tělo večer vyvezou na skládku
Zřejmě ti bude nějaká část chybět
Ve spíži si bude hovět
Prosté doteky zabolí, když působí jako nůž
Osobně na rtech vyrobím ti růž
Roubík do úst a pásku přes oči
Náhlá bolest spěšně tě zaskočí
Po této noci zpustoším tvé tělo
Tvoje hrdlo víno chtělo
Lákalo tě bankovek mámení
To vystřídalo v mžiku sténání
V kole zapraští tvé kosti
Zloby nastřádalo se již dosti
Ta otrávená hostie
Dnes tě již neposílí, pouze tě zabije
Po dnešní noci budeš navždy spát
O tobě já zvrhlé verše možná budu psát
Libido se zdá býti chladné
Vilné chtíče nejsou snadné
Láskyplně otevřu tvé břicho
Utichne křik, nastane ohlušující ticho
Oslepující tma a návyk škodlivý
Za okny zašumí listoví
Zaskřípou větve, zahoří keř
O tvé ostatky postará se zvěř
Vše skončilo, obětina padla
Další utržená růže zvadla
Přečteno 578x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash
Komentáře (1)
Komentujících (1)