Hostina V
Anotace: Po nějakém čase další z večerních chuťovek.
Sbírka:
50 dní Gomory
Vyvolávám staré fotky
Ty mě nutí ronit slzy
Vzpomínám, jak odešla jsi
Velmi časně, příliš brzy
Odešla jsi do Jednoty
Zatímco já doma spal
A já z hladu suchý krajíc
Žluklým tukem namazal
Již je tomu mnoho let
Co odešla jsi pryč
A já vzadu na zahradě
Vzal do ruky zrezlý rýč
Nepřinesla´s, co jsem chtěl
Nekoupila´s, co jsem si přál
A tak tiše při měsíčku
Jsem tě hlínou zasypal
Nechal jsem si z tebe játra
Gluteus maximus, slezinu
Připravím tě se šípkovou
Jako kance, zvěřinu
Knedlíky se kutálejí
Maso již je prokřehlé
Láska projde žaludkem
Ach, to bude nádherné!
Přečteno 550x
Tipy 4
Poslední tipující: boneslash, Oxík
Komentáře (2)
Komentujících (2)