Anotace: ..
slaňuje se po nočních skalách
pavouk výčitkář
ten nejhorší z nejlepších
spouští se bolestivě pomalu
jako tah smyčcem
po svědomí
vtírá pocit že
další tón bude mi posledním
bázlivě poslouchám
a prstokladem vlastně už
jen tápu
po ránu - po naději
na které ne a ne padnout
zelená
probůh
ať někdo už rozsvítí
tu lampu v pátém rohu
chci věnovat alespoň verš
zavěsit jej do sítě
než se z téhle básně stane
můj špatně vykopaný hrob
Špatně vykopanej hrob to je noční můra..prostě raději si ho vykopu sama u zdi u antroposu je tam fajn atmosféra ;)
21.03.2016 15:34:11 | xoxoxo
noční skály a pavouk ... trefné přirovnání, někdy mám plnou hlavu pavučin:) parádní čtení:)***
21.03.2016 10:20:15 | Ragnell