Anotace: Báseň vytvořena spolu s další autorkou půl na půl :)
Zřím, kterak děti k dlažbě ulic připečené
slaví noční zoufalství a připíjí si u pečeně;
ve vroucím magmatu se s křikem topí zorničky;
Ach. Klapot řas a ohňů třas, je jim horko pod víčky
a v křečích se v koutě krčí zrůdných plodů rodičky;
z temných dolů šplhá vřískost, láskyplně, natěšeně
a zrak upírá k nenávisti, svojí ženě;
NEnechávej přežít. Smrt rovnicí je konečnou, nulou. Netečnou.
Než s vášní horečnou přetnou čepelí sečnou tvou lásku bezpečnou...