Tajemná kniha
Anotace: Dnes nemám svůj den...tenhle kousek je takový slabý...
Sbírka:
Stručné verše
Listuji starou knihou
Pod prsty drolí se mi její stránky
Co asi ukrývá to neznámé písmo?
Může to být zaklínadlo
Vyvolávající mrtvé z hrobů
Možná léčí dobu
Nebo snad zaklínající city dívek?
Může to být modlitba
Za úrodu na polích
Za slávu v bojích vítězných
Za milost astrálů
Co když je to jenom kuchařka?
To zjistím, až uvařím ten lektvar
Slepičí vývar…
Přečteno 635x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)