Zdechlina v příkopu
Anotace: Umřela tak moc, že byla mrtvá až do konce života...
Sbírka:
Stručné verše
Byla ošklivá jak noc
Šeredná jak prašivá kočka
Jak zahnívající polní květ
Ji zavrhl celý svět
Zvěř pomalu ji svlékala
Avšak pouze z masa
Místy se leskly bělavé kosti
Dříve muži, dnes se šelmy hostí
Tak skončila pohádka
O třech medvědech
A v příkopu leží ta holčička
Pro kterou horká byla kašička
Přečteno 856x
Tipy 4
Poslední tipující: boneslash, Oxík
Komentáře (1)
Komentujících (1)