Anotace: Báseň pro samotáře, zamilovaní na vlastní nebezpečí :D
Láska mě jen zraňuje,
dělám při ní velké chyby.
Když mě nikdo nemiluje,
hned se mi to líbí.
Pokaždé mám náladu,
zranit něčí city.
Řeknu holce, že ji miluji
a že jí všechno slíbím.
Ona je pak naměkko
a už připravuju svůj plán,
nechám ji naběhnout
a pak jí řeknu, že nejsem sám.
Takhle se pak poslouchá,
její krásný řev,
láska je víla prokletá,
kdo by to do ní řek.
Holka už má na kahánku,
a já ji shodím psychicky,
láska uštědřila jí velkou ranku,
a ještě jí mlátím fyzicky.
Proto se mi hnusí
láskyplné objetí,
udusit lásku zkusím
a plakám potom dojetím.
Lepší je zůstat sám
bez jakékoliv lásky,
nenávist k obědu si dám
a k večeři smrt krásky.
Opravdová láska taková není. Nic neočekává, jen je...
16.04.2016 22:27:45 | Milena
Děkuji za tip této nehezké básně :-). Láska je pěkná potvora, ale vím, že je to i hezká bytost, se kterou musí člověk dobře vycházet.
16.04.2016 23:08:02 | boneslash