Anotace: Chuťovka na dlouhé jarní večery :P
Na zahradě našel jsem
otvor jako do řiti.
Relaxoval a kalil jsem,
vše do tmy se řítí.
Plno červů líbezných
válí se úplně všude.
Lezou hlavně po vězních,
co z nich asi zbude?
Mně se zatím vyhýbají,
kruh kolem mě tvoří.
Zatím se mi vysmívají
a můj úd se topoří.
Strašně mě to vzrušuje,
jak se ke mně tisknou.
Čekají až uhnu jen,
ale já chci ať mě hryznou.
A už se tak stalo, konečně
a můžu zkapat navždy.
Jsem tu přeci zbytečně,
miluju sebevraždy.