Anotace: ...
Slyším jemný hlásek,
bublá ve mně kvásek.
To mám asi halucinace,
bude potřeba mozková sanace.
Všechny hlasy v hlavě
mě nabádají hlavně,
zneužívat pohlavně,
především na slámě.
A to není všechno,
je třeba hlavu seknout.
Bez toho neodezní ty hlasy,
a nedočkám se spásy.
Za měsíc se to vrací,
každý den z toho zvracím.
Už jsem ale opět v suchu,
řezám zrovna obličej od ucha k uchu.
..ach, nejprve to znělo slastiplně a paaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk :-)) Haahhahaáá ty morrrrbídíííčkuuuu jedeeeeeeeeeeeen :-D :_) St.
02.05.2016 19:13:03 | tvořilka