Anotace: To je tak, když máte morbidní náladu ...
Ztratil ses chlapče? Tak vrať se
ve stopách svých
ztrať se
z míst laskavě zlých
Kde vládne kmotřička Smrt
Děti tu nevítá a rychle je vyhání
a na přání
k vyhnání ti sen tvůj vyplní
zkrátí ti věčné čekání
Milá, usměvavá kmotřička Smrt
Vždy se směje a stejně se budeš bát
a stíny zvát
na večírek kde vlajky necháš vlát
a nenecháš stát
na prahu kmotřičku Smrt
Někdy děsivá může být a zdát se bezcitná trochu
že směje se stále neřekne ti brachu
věř mi však, že přijde den
kdy nejkrásnější bude jen
překrásně svůdná kmotřička Smrt
"Pověz mi matičko, pověz mi prosím hned
proč se mi všichni vyhýbají
proč vždy ten událostí sled
způsobí, že jsem zase samotný?"
"To nic ..." odpoví matička ...
... Smrt