Anotace: Tak v tomhle díle sem předem nezadal název básně a začal spontálně psát :) ( vždy mám raději když si jako první zvolím nějaké téma podle něhož píši )
Sbírka: Po stopách vesnice
Téma dobrý ale básnicky slabé.
05.08.2016 13:15:15 | Portos-Edgar
No ona tahle báseň vznikla spontálně bez připraveného tématu tak možná proto :)
06.08.2016 22:52:42 | Petr27