Anotace: Divoké rituální tance...
https://www.youtube.com/watch?v=06H_6oI4EK4
Divoké rituální tance
za úplňku bílé luny
u kůlu spoutaného trestance
z hrdla válečný témbr
plameny pekelného ohně
trpce olizují jeho tvář
omšelý šaman věští runy
rozhodnutí se stává očividným
je to nepřítel a lhář!
písně o smrti se nocí nesou
vlci netrpělivě přešlapují
zdlouhavý proces rituálu
válečníků ve zvířecích převlecích
v mučivých křečích
trestance zcela uhrane
trpí…
Kubí,ty k tomu vždycky najdeš tak
shodnou melodii,že mně se to nějak
moc nedaří...:-))
06.06.2016 12:04:22 | Kett