Anotace: Dítě noci Spím a chřadnu s vidinou po pokladu ...
Dítě noci
Spím a chřadnu s vidinou po pokladu
Palím další cigaretu
Na barytonu jsem naladil tu nejspodnější notu
Havran sám mi ji hraje
Sedí se mnou u černýho čaje
V té tmě vidím bílý klávesy
Jsou bělejší jak labuť
Havran už zapálil i svíci
A začíná bál
Barokních historek a nočních mur