Jezdci bouře
Anotace: Slyším hromy, vidím blesky, z řinčení řetězů mám už stesky.
Vítr skučí, láme stromy,
voda zaplavuje domy.
Hledám z této pasti východ,
jezdci bouře hlásí příchod.
Jako poutník bloudím s kápí,
bolesti mé tělo trápí.
Hledám z této pasti východ,
jezdci bouře hlásí příchod.
Ztěžka sípám, kašlu krev,
z dálky slyším smrti řev,
nemám sílu k boji s ní,
je tu chvíle poslední.
Spočívaje v klidné zemi,
opouštět svět nechce se mi.
Našel jsem však východ z pasti,
řetězy jezdců už nechrastí.
Přečteno 800x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Koubic, Kubíno, Alter-Ego
Komentáře (0)