Sladké sny
Anotace: Primitivní popěvek.
Přišli vprostřed noci a duše chtěli brát
Však, děti, buďte v klidu
Můžete klidně spát
Oni přišli v noci a do snů chtěli vlézt
Všemu prostému lidu
S můrami se chtěli plést
Přikradli se do snů a pod postelí tvou
Teď tetelí se blahem
Že tebe postihnou
Přišli kolem rána a zuby skřípali
Zamazaní bahnem
A duše sebrali
Nyní již se, děti, bojte celou noc
Oni se stále blíží
Volejte o pomoc
Přečteno 525x
Tipy 1
Poslední tipující: Bánší
Komentáře (0)