Nevinnost Bestie
Anotace: Posledních pár měsíců dumám nad tím, že vlastně vnitřní zlo v člověku nemusí být nutně zlé. Ale pomáhá nám přežít v dnešním světě.
Obloha nakažena havrany,
kteří kdysi bývaly hvězdami,
není tomu tak dávno,
kdy jsme bývali čistí,
poznali dotek nevinnosti,
než nás hrubé ruce vtáhly
do parodie svobody.
Nemohu spát,
v čase věčného lovu,
bestie v mém nitru.
Duchové jejichž podobu neznám,
zjevují se v mých představách.
Zároveň se toho dne obávám,
kdy nevinnost se vrátí
a má bestie...
Zahyne.
Přečteno 623x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)