Ne-přítel
Když jsem tak seděl a přemýšlel
na dveře zaklepal nepřítel
říkám mu táhni, běž o dům dál
on pouze tiše za oknem stál
Oheň již v krbu skomírá
uvnitř mě cosi umírá
oči mi zvolna padají
a už jen vřískám ze spaní
Kdybych tak vzhůru vydržel
možná bych tolik netrpěl
dveře i okna dokořán,
ležím tu zemi zpitý jak pán
Kráčíme tichou ulicí
lidé nás nevidí, neslyší
stín slábne, mizí, je tentam
smrtka se řehtá, co bude dál?
Přečteno 647x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
Komentáře (0)