Straší mě panoptikum bývalých žen
Kdysi vše řešíval kvalitní arzen
Nikdo již nehlesne nad krásným vztahem
Kdo by chtěl přeci jen žít život s vrahem..?!
I když to nevědí, šílenství tuší
Těžko se ukrývá hluboko v duši
Marné je plakat, snažit se utýct
Smrt nás vždy dožene a ještě nám sluší