Anotace: Pro tvořivou duši, k její výstavě démonů z útrob její podstaty.
Démonická panna vzezření ďábla.
Žena krásy, barevné spásy,
brouzdá kalužemi,
žaluzie na očku,
Vrženy stín v kloboučku.
Stíny halena, extrémy nesena,
brouzdalištěm horské dráhy unášena,
avšak dlouhého trvání nemá.
Ona skrývá čiré oněmnění,
démoni z útrob srší,
skrze duši zamotané dívky.
Jak děsivý žalář v sobě nosí?
Pohlédni na zdi v konci
v noci plné hvězd
na hrudi v srdci kožešinky.
Dnes odhaluje své stíny,
očistné to víry v místě činu.
Této spásy, jsme tady v hanebném víru.
Užíváme tvé energie, zadosti.
Dotváříme do štěstí.
Vděk a dotek teto bytosti ctnosti.
Milující osoba, úžasná to podpora.
Ticha, vznešená, jemnocitu otevřená.
Očista proudí, skrze tvou tvořivou duši.
Dekuji za tebe,
přeji řetězce kreativních koleček inspirace,
omamná vůně přátelství.