Anotace: hrátky
Zlo a čin
Jednoho letního večera
ano!
bylo to už za šera
já vykradla se tiše z domu
ani nebudete věřit tomu
jen úplněk to vidět směl
hrůzou se celý chvěl . . .
když já
za hřbitovní zdí
kopala ten hrob poslední
a navrch už jen kamení
to je zkrátka znamení
že!
můj čin je dokonán!
možná u nebeských bran
bude mi odpuštěno
vím
když kytku tu zasadím . . .
a nakonec
jak se to dělá
pár slov
no, to bych asi měla!
hm, takže snad dobrou noc?
už bylo vás na mě trochu moc
a proto!
skončili jsme to!
tak
spěte klidně v pokoji
teď srdce se mi zahojí
možná
vy milí, uvěříte stěží
že já
zabila dneska . . .
a na hrobech deska:
"Zde staré křivdy leží"
...jen aby se z nich nevyklubala strašidla...:)
15.05.2017 18:18:39 | Jort
:-), no jo, to klidně může být, strašidla jsou všude kolem nás :-)! Pěkně děkuju, milý Jorte :-)!
18.05.2017 14:40:25 | Fany
To je nápad! Já je živím a šatím po léta! Například tu, jak.... :) ST
14.05.2017 19:17:47 | Traper
:-), tak to´s milý Trapere, klidně mohl říct, když už jsem byla v tom kopání, mohli jsme tam přihodit i ty Tvoje :-)! Pěkně děkuju :-)!
14.05.2017 20:42:08 | Fany