V tanci stínů za soumraku
duch s duchem v tichu hovoří,
kolem plno je přízraků,
strach ze tmy se vynoří.
Mlžný opar nad hladinou,
hlasy v srdci prázdnoty,
paže tísně tě ovinou
s tajemnými šepoty.
Za zdmi temnot mrtvé duše
hru věčnosti budou hrát
a ač samy nic netuše,
nedají ti klidně spát.