Anotace: POZOR! Nepřítel
falešným prorokem - slídícím plížícím lhářem
krok za krokem
zlodějem lidských duší a životů
andrej se stal.
a ani za plotem stát nemusel!
Kéž zdravým rozumem - oplývajíce a říditi se
okamžitě
láskou k sobě a milujíce
mu postavím se !
Ploty postavím!
A s nápisem POZOR ANDREJ!