Anotace: Mé poslední špatné pocity
Zas budu za zlého sprosťáka, ale zkus si vygúúglit, co je to gramatický rým.
...ale jako jasný, taky nechceš nikdy být žádnej umělec a píšeš jen tak od srdíčka. Pak doporuču hodně tipovat a chválit a fanoušci tvé poezie se tu určitě najdou v hojném množství.:)
23.10.2017 10:38:27 | Jezero
Pak bys mohl ještě mrknout na to, co je rytmus, ale to už vyšší dívčí i na mě.:D
23.10.2017 10:42:58 | Jezero
Děkuji za kritiku, jako do dnešního dopoledne jsem ani nevedel,že je nějaký gramatický rým a i něco podobného, že se to nějak rozlišuje a to co sem sesmolil je teda umělecký póvl. Na druhou stranu, i když je to z gramatického povlu, líbí se mi to. Nicméně pokusím na tom zapracovat a vytvořit tedy pravé umění, jak na to nahlíží dnešní doba :)
23.10.2017 21:47:06 | Vanhaler
Tak občas vypadá můj sen. Tedy dost často. Pokaždé končí stejně - s děsem se probudím...
23.10.2017 06:29:02 | Anděl