Anotace: bez předsudků - radostně
listopádky ti zas šustěj
pod nohama
krajáč mechozpytu...
si vylej za límec
parádního smutečního
kaftanu
a smažený věnce
na dvanáctkrát prošlym
oleji
naházej na hroby
věčně nespokojenejch
vyčítavejch
pažravejch dušiček
a nakonec
ve zchátralý hřbitovní
kapli
připij na zdraví
a ku radosti
všem masturbujícím
nebožtíkům...
Jaaaj, proto ten můj pocit, že to včera na hřbitově tak nějak dýchalo erotikou...
03.11.2017 18:57:04 | Krysařka
fakticky to tam dělají ? i holky ?
Dej mi pořádnej pohlavek Frrrr to je strašný ta moje zvědavost
03.11.2017 11:23:29 | klaun
Listopádek mám plnou zahradu....připíjím s tebou Frr na zdraví a na radost!
02.11.2017 07:08:22 | Anděl