Anotace: Faust CO jsi zač! krčíš se v koutě halí&scaron...
Faust
CO jsi zač!
krčíš se v koutě
halíš do stínu
Tvé oči září
barvou karmínu
a ohryzáváš čísi hnát
Tak dej se poznat!
Já vědom jsem si
stavu smrtelnosti
jsem schopen porozumnět
ochoten ba s radostí
dodat tvému hladu
Svoji duši
Tvoji potravu