Anotace: ...
Chvějí se těla hřejí se duše
Pod sebou povadlé trhané růže
Bez trnů květy jsou rozkvetlé
Na drnech kameny písmem zdobené
Svícemi bez knotů ty dva se nenajdou
City v temnu jim skrz kůži prorostou
Zjizvená bez barvy štětce své hledá
Vlasy v podzimu a pleť zimou vybledá
Přes den se směje večer oči škrábe
Nehty od krve kus kůže drápe
Milující panenka půlnoci
Hlavy druhých k hrudi své otáčí
Jen z cárů šat s kraječkou měsíce
Nad zemí drží ji mdlé bosé střevíce
Umrlcem krmená nymfa nesmrtelné moci
Hrobníkem pohřbená každé nové noci