Anotace: ******
v papírový vřavě
chlístali po sobě
tekutý knihy
nalitý čtenářky
sváděly svym klínopisem
autory sedící si na svejch
nesnesenejch vejcích...
ze stropu knajpy
s duněním padaly
opuštěný hnízda
levitujících mrchožravců...
... ahááá ...
... knihy současných velikánů ...
... já se u tebe vždycky dozvídám novinek ...
... horká písmenka ...
03.08.2018 10:53:32 | Marcella