Anotace: Název basně je inspirovaný knihou Cesta od Pjéra La Šéze...obsah ne tak docela..
Ďábel se nudí
Hraje si s kartama
Směje se na tebe
Žiletku má mezi zubama.
Když položil karty
Tak si hodil s kostkama
Rozřezaný má rty
Krev teče mezi zubama
A ty
Nevěříš na duchy
sedíš v místnosti s duchama
Všichni o tobě vědí
že sis moc hrál s drogama
Hrozně miluješ život
Deprese zase od rána
Poznáš kde tvrdne duše
Která je zaprodaná.
Nebe, Peklo na Zemi,
Jsem přehuštěnej frázemi
Až praskl ten led
Nevěřím vám, nevěřte mi,
Procházím těma fázema
Iluze pevná jako zeď.