Tma zahalila rudý pulměsic hvězdy odpluly v dál...rozbřeskla se nebesa tam zvlaštni tvor stál...barvu měl rudě červenou až z toho mrazí z jeho pohledu by i led roztál...udatny nepříjemný zlý krutý každý by s ním válku prohrál... bojovník co vyhrává pohledem aniž by válku rozehrál..
Ahoj kikino, myšlenka pěkná, ale ta úprava a gramatika tedy nic moc. Jak myslíš, že to asi působí na čtenáře? Za mě je to neuváženě zveřejněná poznámka z mobilu.