Papám pilile jedna dvě
Přemýšlím kam mě to zavede
Snad do světa klidného
Dočkám se tam objetí vřelého...
Babičko vrať se ke mně...
Jinak mě oči budou uzavřeny v nekončící tmě...
Slova silná píšu teď...
Posílám do háje celý svět...
Vím kdo za to může, pro toho si dojdu
Věř ty blbá fetko, jen tak tě hledat nepřestanu...