když nebe mi bylo souzeno
Anotace: Báseň o posmrtném životě
Když nebe mi bylo souzeno
stojím tam u těch bran
od nichž Petr ztratil klíč
bez kterých je malý pán
Když peklo mi bylo souzeno
ocitám se v temném podsvětí
kolem se to hemží rohatými
třímající vidle se zarděnou rukojetí
Když ráj mi byl souzen
za branou je lepší žití
tam lásku ani bídu
víckrát už člověk nepocítí
Přečteno 519x
Tipy 5
Poslední tipující: J.Karasová, BaZiNgA, Frr, Básník Karel
Komentáře (4)
Komentujících (3)