Anotace: Strašidelná báseň z vlaku
Petí.....na tebe nezvyklý námět, ale moc hezky napsané...duchovno je zajímavý svět. existuje - to je bezesporu pravda:-)
18.11.2019 21:40:20 | Anděl
Tohle mi vždycky připomene skupinu Lordi a jejich "Monster" skladby a hlavně ty videoklipy - zabliká světla, zhasne, a už se zombíci nebo duchové jen rojí. :D Je to takové trochu bizarní, jakože to nemyslí uplně vážně, ale to hrozně príma, i Tvá báseň samozřejmě. Díky za ni.
18.11.2019 08:45:34 | Pétík