Držíce v pažích svých anděl paní spící nevědoucí,
Mučivý hlad po ženě ve slasti ukojit on zoufale chtěl,
Však náhle procitnuvší řekla ne i přes chtíč pnoucí,
Pustiv tu paní, na to on hořce zaplakal a odletěl.
Načež rozesmutniv se, na temný svět zanevřel,
Z nebes padá dolů střemhlav, smrti se otevřel.