Brány pekelné
Brány pekelné se otevřou
jen některým lidem
kteří byli jakkoliv hříšní
a proto mi zbydem
Brány pekelné, ať zůstanou,
pro nás zavřené navždy
jen k branám nebeským
smí vystoupat každý
Branou od horoucích pekel
stoupá dým a síra
tu snad otevřel lucifer sám
když na mne zle zírá
Přečteno 510x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Ziny, Básník Karel
Komentáře (4)
Komentujících (3)