Ne. Tomu nešlo neodolat.
Mám novou kočku druhu korat,
čistotnou, nezákeřnou, hravou.
však nevím. Vybral jsem tu pravou?
Jedna věc mě tak trochu tíží,
když se k ní člověk někdy blíží,
vypadá zvláštně, zadumaně,
oči jí šilhaj k jedný straně.
Dnes zase. Nebylo to jiné.
Pak mi to došlo ve vteřině,
není to příznak oční vady.
„Cosi“ se hlo za mými zády.
Dobrá báseň, jen tu Korat nemusím :o)
03.06.2020 07:52:23 | Crazymike