Má dcera v noci křičí.
Dnes.
Včera.
Každou noc.
S povahou holubičí
i na mě je to moc.
Ji každé ráno prosím,
splň přání jediný:
Už mlč!
A pak jí nosím,
na hřbitov květiny.
Vážit si toho, co máme... Tohle jsou postřehy...
10.06.2020 12:49:11 | Isla
s tim nikdo moc neudela, slyset ten krik denne v hlave
10.06.2020 21:33:24 | praetorian
Auuu...
10.06.2020 08:37:53 | Kapka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?