Kdo z koho?
Ty, či snad starodávná kuše?
Obě urvaly jste kus ze srdce mého,
vzaly si kus mojí duše
...a mířily přitom do černého.
Mistr dal vám přenádherné tvary.
Prosím, odejdi hned kam jen chceš!
Zatím jsme si jenom hráli...
myslíš, že s ní mi někam utečeš?
Komentáře (2)
Komentujících (2)