"Hororová" báseň

"Hororová" báseň

V dálce pochmurný to les
Vidím tu plynout malý jez.
Malý a hluboký
Zda se býti nebezpečný.

Radši obejdu to a půjdu kolem
Ještě mi to dá ránu do kolen.
Zaslechnu nějaký divný zvuk
Poslouchám, tak ticho ani muk.

Za stromem prohnal se stín
Na srdci mě tíží splín.
Co to bylo? Nějaký duch?
Nevím, v tichu slyším hejno much.

Něco zakvílelo a zašustilo blízko mě
No to snad ne.
Vytvořila si to moje hlava?
Kdo jí na to dal práva?

Přes cestu přeběhla nějaká věc.
Klid hlavo, to jen jezevec.
Temno čím dál víc
Má hlava nemožná je víc a víc.

Raději bych les opustit měla
Než mi hlava celá zbělá.
Co stínem bylo na cestě
Jednou se dozvím.
Nebo to zůstane nezodpovězeno.
Autor Vydima27, 09.07.2020
Přečteno 428x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Neboj se, to nic, to jen strach
ustlal si ve tvé mysli, jak v peřinách. ;)

09.07.2020 15:50:41 | Emily Říhová

líbí

Pěkný ;o) nevidím nic hororového... ;o)

09.07.2020 09:42:52 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel